du gör sånt jag slutade med för länge sen - -

Nu nu nu, nu kommer de SISTA Sydney-bilderna. Jag reser nämligen här ifrån i övermorgon och kommer troligtvis ej hinna göra så jättemycket fotovänligt. Fast får se iofs. Här är iaf kort från The Ivy, nån slags känd/ökänd klubb/bar/restaurang/typiskt hängställe. 
 
Fanns poolbar och det känns ju som ett bra koncept, men annars var det lite väl mycket backslick och klackskor för min smak kanske. 
 
Efter Melbourne har jag annars mest levt nåt slags semesterliv. Sydney bjöd på drömväder med 35+ och sol flera dagar i rad och passade på att gå till Coogee Beach ca varje dag. Blivit besatt av acai smoothies.
 
Jag och min utbytesfavvis Yian har även ägnat oss åt drömpizzor och dagsöl. Också typisk semesterkänsla när det känns helt okej att lägga massa pengar på dyr pizza och dricka sin första öl vid lunchtid. 
 
Har gått och shoppat lite i Queen Victoria Building. Köpte dock bara litet läppstift. 
 
Det där med en massa juldekorationer samtidigt som folket går runt barbent. Det känns lite märkligt. 
 
I lördags var det sista festen i huset. Så här såg det ut några timmar senare vid 04-snåret. Soffor på varann, flaskor och skräp överallt och de sista få, alltför klassiskt. 
 
Jag och Yian tog en liten campustour i söndags för att föreviga lite av stället vi hängt dessa fyra månader. 
 
Soptunnorna är gulliga och ser ut som små hus. 
 
Fina små kärleksförklaringar på träd.
 
Stor, märklig boll.
 
Solnedgång vid Coogee Beach. 
 
Sen satte vi oss på lite fejkgräs på Coogee Bay Hotel med liten öl.
 
Fick sällskap av Jacob och Ratna. 
 
Och så kom Portugal. The Man och spelade för oss!!! Har alltid haft nån liten dröm om att se en ljummen kvällsspelning på ett ställe där det finns lyktor och palmer och, se, plötsligt händer det! De var dessutom strålande, så det var mycket fett. 
 
OCH såg största spindeln jag sett i Australien på vägen hem!!!!! Annars är det numera kackerlackor ÖVERALLT sen det blev varmt, inklusive i korridoren utanför mitt rum :'''(
 
Och nu snart snart snart ska jag alltså sätta mig på nio timmars plan till Bangkok, sen vidare en dag senare till Ho Chi Minh City och där möta upp Snara som kommer direkt från Perth! Tre veckor ska vi spendera på resande fot från Vietnam till Thailand via Kambodja. Det ska bli ett göttigt äventyr och en optimal avslutning på denna termin. Men ser mycket fram emot att komma hem också, det ska bli såhimlafint att träffa allt ljuvligt folk hemma. 
 
Nu känns det mest bara surrealistiskt att jag ska åka så himla snart och ej vet om jag någonsin kommer tillbaka osvosv. Har även sagt farväl till ca hälften av de jag vill säga personligt hejdå till och det är också såpass knäppt när de varit de människor en sett dagligen i fyra och en halv månad och nu vet jag ej ens om jag kommer träffa dem igen evahhhh. BLÄ för att säga hejdå till folk hela tiden, SÄMST är det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0