into the ocean and to the shore -

Häromdan spelade Highasakite här i Sydney! Sjukt BRA. 
 
Och fet lokal också, Oxford Art Factory.
 
Jag och min GU-kompis Lisa kände oss båda hemma på detta ställe som kändes som Pustervik. Saknar andra lång-hak med billig öl och charmig sunkighet. Sydney är lite för morgonpiggt och har en aning för många höghus annars. 
 
En dag begav vi oss några chokladsugna till ett chokladcafé på campus. Gotttttt.
 
I lördags tog jag och Yian tog med oss datorer och proviant i form av scones, donuts, kakor och annat onyttigt/motiverande och pluggade i Centennial Park. Bra parkhängsplugg.
 
Hej glad
 
ALBATROSSER (?)
 
Bra lördagshäng trots plugg.

did it escape you like some half told joke;

Fullspäckad lördag igår! Började i Luna Park, ett nöjesfält som vi nog hade lite väl höga förhoppningar inför. Liseberg är såpass mycket bättre att det ej ens går att jämföra faktiskt. Var således bara där någon timme.
 
Ondskefulla ögon
 
Sen tog vi oss över vattnet genom att gå över Harbour Bridge! Såg mest fängelslikt ut dock pga självmordsförebyggande åtgärder antar jag.
 
Efter pannkakslunch begav vi oss till Botaniska trädgården. 
 
Med kakaduor! 
 
Yian var med.
 
Det där operahuset är lite överallt.
 
Fyrverkier försiggår tydligen varje lördag i Darling Harbour. Festligt!
 
Sen hamnade vi på ett casino!!!?
 
Inne fanns en liten bar med lite acceptabel livemusik (+), gratis drinkar(+++) och gott sällskap förstås(+++)!
 
Annars:
VAL IDAG!!! Är så otroligt pepp. Idag ska Fi in, vi ska få regeringsskifte och allt möjligt kul. Är så ledsen att jag ej kunnat följa sista upptrappningen här, men ska nog ställa klockan på tidigt tidigt och kolla på lite valvaka iaf! Vill EGENTLIGEN se fr.o.m. resultatet av vallokalsundersökningen som min GU-professor håller i men måste då gå upp kl 04, kanske lite tveksamt ändå. Pepp hur som helst, detta val måste ju gå vägen den här gången, annars blir jag djupt besviken. Förra gången det var val flyttade jag och Jenny till London på valdagen och en tröst av den opeppiga valutgången var väl att vi ej bodde i Sverige längre, heh (förvisso nyvald konservativ/liberal regering där också då). Nu hoppas jag iaf att jag får återvända till ett snällt Sverige om sisådär tretton veckor. 
 
I övrigt peppar jag mest vårlov om elva ynka dagar. Tiden fram tills dess ska dock spenderas med pluggstressvåg nummer två av tre och skrivandes massa uppsatser på akademisk engelska, ett språk jag ej behärskar så väl som jag skulle önska.

wake up, it's a beautiful morning

Här kommer bilder från mitt surfcamp! Tog nästan inga själv dock så fick ta del av Vincents. Här är vi lagom taggade på väg söderut till Gerroa!
 
Dan därpå åkte våtdräkterna på orimligt tidigt på morgonen.
 
Sen fick vi lära oss att SURFA!
 
Seven Mile Beach
 
Fett kul vare. 
 
Annars hängde vi på själva surfcampet eller på udda små barer i denna lilla håla som alltså hade mycket bra surfstrand men annars var ganska död.
 
FETT KUL HELG I VILKET FALL! Ska nu bli surfproffs, brb

we can live on blue mountain, like living in a sunset

Hejhej. Igår var jag och lite fler skolmänniskor iväg på utflykt!! Första gången jag var utanför Sydney dessutom. Först åkte vi till Featherdale Wildlife Park. Alltså beklagar hur sjuka mängder djur det varit på senaste tiden här. Jaja. Denna hade iaf en BEBIS i sin PUNG! Gulligt ändå. 
 
Mata wallaby, nomnom.
 
Sen gick vi omkring i en nationalpark som heter Blue Mountains.
 
Känd stenformation = Three Sisters.
 
Fluffigt + höjdrädsleframkallande + typiskt ställe som gör sig bättre i verkligheten.
 
Katoomba Falls.
 
Vackert IAF. 
 
Och HURRA. Har just gjort mitt sista mid-term test vilket markerar att jag överlevt min första pluggstressvåg, av tre. Lättnaden är faktiskt ENORM. Och idag är det september! VÅREN ÄR KOMMEN!!
 

RSS 2.0