VI TRÄFFADE HOWLIN' PELLE!!!

idag skedde något helt otroligt. datumet var alltså 18 juni 2010, klockan var ca 11.45 och platsen var östra hamngatan i göteborg. såg en man gå förbi och tyckte jag kände igen hans ögonbryn (är personligen typ besatt av ögonbryn eller nåt?). några sekunder går innan jag inser att det är sant och jag vänder mig till jenny och säger att pelle just gick förbi. vi vänder tillbaks och går och pratar med den kanske bästa frontfiguren som finns i världen? howlin' pelle från the hives. han hade en rolig ihopfällbar cykel som han höll på att fixa med i entrén på nk. jag frågade om det actually var pelle just in case, och vi pratade sen lite, typ att det var synd att vi inte såg er igår (west coast riot) men att vi skulle se dem på peace & love i alla fall. vi tar kort med honom och inför jennys kort säger hon typ "le stort nu" vilket innebar att deras kort blev extra glatt och det är jag ganska avis på... nåväl. sen avslutade pelle med "vi ses i borlänge!".


har bilderna på mobilen och kan inte få in bilderna utan att hitta en grej via en storstädning av mitt rum vilket dessvärre icke är aktuellt så det får bli en bild på bilden istället,

helt g a l e t. vi ägnade sedan resterande del av dagen med att försöka förstå vad som hade hänt men det var ju knappt ens möjligt. fjorton dagar kvar tills vi återser honom igen, iiiiih

suck

aaaaah håller formligen på att avlida av att vara kvar i det här landet när DETTA händer där på andra sidan nordsjön,

kan verkligen knappt vänta tills i höst, det börjar bli helt sanslöst...

studenten tjugohundratio,

HERREGUD vilken tid som nu ligger bakom mig.
kör en liten recap här;

torsdag 27:e maj
idag genomförde sista redovisningen och sista lektionen och betygen sattes. jag och jenny åkte till göteborg för att köpa klänningar och skor men det uppdraget misslyckades fatalt då vi istället råkade spendera lite mycket tid på max och weekday. vi och anna firade i alla fall senare på kvällen att det var en vecka kvar med lite grillning och folkisar.



fredag 28:e maj
minns faktiskt inte vad som hände då så det var nog inget viktigt faktiskt,

lördag 29:e maj
kidnappning av jenny med kajsa och emma. minimöl på picknickfilt i trädgård.

söndag 30:e maj
studentsönda på harrys. buffé där följdes av dans dans dans,



måndag 31:e maj
så sjukt bakis men mot kvällen bar det av mot skeppsviken där en massa studenter höll till. världens finaste solnedgång men jag glömde såklart kameran just den kvällen, damn. min lundabror kom hem så jag åkte inte hem hutlöst sent.

tisdag 1 juni
jag och jenny åkte till göteborg och köpte klänningar och skor och lite mer! sen var det grillning och förfest med klassen hos fredrika följt av att vi åkte till landbadet för traditionell tisdagsfirning. mysigt.



onsdag 2 juni
efter att på skolan ha övat på vad som då var morgondagens inmarsch åkte vi ut till våra lärare på stången. det var så otroligt fint där. därefter bestämde jag mig för att åka hem istället för att gå ut, då min mor fyllde år plus att jag ville vara fräsch för morgondagen!



torsdag 3 juni
studentdagen inleddes med champagnefrukost i margretegärdeparken där alla var så fina. därefter hängde vi i ett klassrum mestadels och peppade, pratade och skrev i mössor och så vidare. sen studentlunchen plus att jag fick ett stipendium! scoooore. därefter uppträdande av danstvåor och estettreor i agnebergshallen. sedan tillbaks till klassrummet i kort väntan på utsläppet! vi började sjunga "sjung om studentens lyckliga dagar" men sen morphade den in i den klassiska "sigge sagge" som är vår linjes stora anthem. mötte släkt & vänner. tågade ner mot kungstorget och hitta brorsans cab. cruisade runt med den, två bröder, jenny och anna och skrek oss hesa. dissade östraboare hejvilt. hem genom en lång bilkö och åt och socialisera sig. tårta och sen in till stan igen för en kort visit på en förfest. därefter trädgårn där studentmössorna var överallt. kul men inte så jättekul efter ett tag då jag valt klackskor kvällen till ära. inte mina fötters favorit. men men! därefter till brors soffa och soooova.



fredag 4 juni
åkte hem med min maaama vid tiotiden och gjorde mig iordning för färd in mot stan igen. smögen stod på schemat och runt 15.45 körde bussen iväg klassen dit. peppade till max även om många tappat rösten efter gårdagens skrikande. blev förvånad att min röst fortfande klarat sig så bra med tanke på hur dåligt den klarade peace & love. men men. åt ryggbiff, klyftpotatis och bearnaisesås på hamnen 4. god mat, god dryck och några tal avnjöts. därefter begav vi oss ut mot klipporna och aktade oss på bryggan för de många inkallade poliserna. på klipporna var det supervackert och vi sjöng och hade det ultrabra. things got a little out of control som man kan säga på engelska men det är väl så det ska vara sista kvällen tillsammans. vi gick sen till bryggorna, stack in en sväng på hamnen 4 och gick sen omkring lite i de mörka gatorna i smögen. hittade lite roligt folk att hänga med som hade tagit studenten tidigare. gick sen tillbaks till hamnen 4, dansade lite, hittade marcus, hängde utanför en korvkiosk och tog över en massa pommes frites-lådor när folk inte ville ha mer. perfekt. sen var det dags att åka hem, allt snurrade men det löste sig. jennys pojkvän körde, väldigt snällt.



i lördags var jag så fruktansvärt bakis igen och otroligt TRÖTT verkligen. har sovit borta mestadels av studentveckan och jag brukar inte precis kunna sova ut när jag gör det. så jag längtade verkligen till en hel natts sömn i min egen säng. nu känner jag mig helt återställd, inte ens en liten förkylning som alla studenter väl brukar få, hehe. en av de bästa sakerna med den här veckan har varit all tid som spenderats vid havet! måndag, tisdag, onsdag och fredag har varit nära havet och det har varit så otroligt fint och känts så rätt. älskar havet så jättemycket, bästa som finns. kommer nog aldrig kunna bo alltför långt från någon form av hav/vatten?

i vanlig ordning är jag nu redan uttråkad på grund av ledigheten. längtar till om 23 dagar. då är jag lyckligtvis i borlänge och ser på julian casablancas. om 24 dagar ser jag vampire weekend. om 25 dagar ser jag the hives och miike snow. och om 26 dagar ser jag johnossi. inte fel, nope.

RSS 2.0